Inspiration RSSVælg det naturlige

Naturligt smuk er lige, hvad garnet Sarah, by Permin er. Mange af de flotte designs fra PetiteKnit kan strikkes i dette skønne garn sammen med en tråd silk mohair. Sarah, by Permin er tyndere end originalgarnet fra opskrifterne, så det giver et lettere stykke strik, der stadig er dejligt varmt. Det betyder også, at man kan være heldig at skulle bruge et helt fed mindre, end der ellers skal i opskriftens anbefalede garn. Tjek omregneren nedenfor for at få beregnet garnmængden. 

Fortsæt med at læseStrik PetiteKnit-designs uden mohair

Nu kan du strikke mange af de flotte designs fra PetiteKnit helt uden mohair og i et bæredygtigt garn - det er godt for kloden (og for pengepungen!).  Brug vores beregner til at omregne opskriftens garnforbrug til dit eget garnforbrug i vores bæredygtige kvalitet Luna, by Permin. Du kan også vælge selv at lave beregningen med vores step-by-step-guide.

Fortsæt med at læse4 måder at kombinere farver på

Den populære kombination af uld og mohair er så flot og elegant, fordi mohairen skaber et fantastisk farvespil. Men det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan selve strikken kommer til at se ud med forskellige farvekombinationer. Du får her fire måder, du kan kombinere farver på. 

Fortsæt med at læseEr du kreativ?

Vi opfordrer til kreativitet. Se muligheder. Vær kreativ. Skab dit eget. Brug kreativiteten. Kreer. Men helt ærligt, selv har jeg aldrig følt mig kreativ. Er du kreativ?

Fortsæt med at læse