Billigt bæredygtigt garn


af Cecilie Kjer

Kan det nu passe? Og ja, det kan det faktisk - du har nu muligheden for at tage et valg om at gøre noget godt for vores klode og strikke en virkelig fin trøje billigt og i god kvalitet.

Luna by permin - 6 fed garn

Tricket er at vælge det rigtige garn - et garn med en tilpas lang løbelængde, til at prisen er lav, men tilpas kort, til at det kan bruges som alternativ til den gængse uld og mohairkombination. Og så skal kvaliteten selvfølgelig stadig være i top.

Billigt bæredygtigt garn til Ingen Dikkerdarer Sweater

PetiteKnits smukke Ingen Dikkedarer Sweater er et af de fine designs, som bliver virkelig vellykket i bæredygtigt garn. Brug det smukke garn Luna, som er produceret af 100% genbrugsuld. Det giver en virkelig blød og dejlig let trøje i flotte melerede farver.

 

Det bæredygtige garn Luna by Permin - fed i jordfarver og gammelrosa
Garnforbrug til Ingen Dikkedarer Sweater:
XS (S) M (L) XL (2XL) 3XL.
300 (300) 400 (400) 450 (450) 450-500g Luna by Permin

 

Er du en størrelse M eller L, der elsker lidt spænding i hverdagen, viste beregningen, at man skal bruge 360g Luna. Jeg vil til enhver tid anbefale at købe 400g i de to størrelser, men har du mod på for eksempel at lave ærmerne lidt kortere, strikke ribkanten en anden farve, eller hvad du nu kan finde på, kan du måske nøjes med 350g. It's your choice. 

Det lave garnforbrug er grunden til, at prisen bliver holdt nede. For kun 216kr. kan du strikke den mindste størrelse, og den største for 360kr. Find det bæredygtige garn Luna ovre på shoppen.

Det er også derfor, vi stadig kan sikre dig den gode kvalitet. Du kan nemlig strikke en billig trøje i bæredygtig garn af høj kvalitet netop på grund af garnets ideelle løbelængde og tyngde. 

Luna by Permin - billigt bæredygtigt garn i gammelrosa, grøn og jordfarver

Billigt bæredygtigt garn til PetiteKnits opskrifter

En ting, der er lidt magisk ved det her bæredygtige garn, er, at det faktisk passer til rigtig mange opskrifter fra for eksempel PetiteKnit.

Et lille fif er at lægge mærke til strikkefastheden i opskrifterne. Er strikkefastheden mellem 19 og 21m på 10cm, kan du strikke designet i det bæredygtige garn Luna.

Luna by Permin - 5 fed bæredygtigt garn

Garnmængden finder du ved at kigge på, hvor mange meter garn, der skal bruges i opskriften. Til Ingen Dikkedarer Sweater i størrelse XL er garnforslaget

7 nøgler mohair med løbelængden 210m pr. 25g.

Hvert nøgle indeholder altså 210m garn, så den samlede længde mohair, der skal bruges til trøjen er:

7 gange 210m garn = 1470m.

Det bæredygtige garn Luna har en løbelængde på 175m pr. 50g. Lad os se, om 8 nøgler af Luna, er nok:

8 gange 175m = 1400m.

Det er lige lidt for lidt, for opskriften angav 1470m. Så kan vi tage 9 nøgler og få i alt

9 gange 175m = 1575m.

Så er der garn nok, og garnforbruget er 9 nøgler Luna til en størrelse XL af Ingen Dikkedarer Sweater. 

Vi hjælper gerne med at finde ud af garnforbruget til den opskrift, du har forelsket dig i - kontakt os på Instagram, mailen eller via kontaktformularen.

Bæredygtigt garn for alle

Så vil du gerne strikke i bæredygtigt garn, behøver det ikke være hverken svært eller dyrt. Du kan altid selv vælge, det garn du vil strikke i, og falder valget på Luna, er du sikker på at strikke en trøje i 

  • bæredygtigt garn,
  • højkvalitetsgarn
  • billigt garn.

Find vores lækre bæredygtige garn inde på shoppen og slå op til dit nye strikkeprojekt inden for få dage. 

Du vil måske også synes om

7 forslag til garn til Stockholm Knitalong
7 forslag til garn til Stockholm Knitalong
Er du mon ligeså vild med PetiteKnits Stockholmserie, som jeg er? Selvom vestetrenden ikke gik rent ind hos mig fra s...
Læs mere
Vælg det naturlige
Vælg det naturlige
Naturligt smuk er lige, hvad garnet Sarah, by Permin er. Mange af de flotte designs fra PetiteKnit kan strikkes i det...
Læs mere
Strik PetiteKnit-designs uden mohair
Strik PetiteKnit-designs uden mohair
Nu kan du strikke mange af de flotte designs fra PetiteKnit helt uden mohair og i et bæredygtigt garn - det er godt f...
Læs mere

2 kommentarer


  • Cecilie, Yarniverse

    Sikke dejligt at høre 😊 Godt det kunne bruges. Det er også bare så enormt blødt 🤗


  • Mette

    Tak for et inspirerende og brugbart indlæg! Mit næste projekt skal være den fine Ingen Dikkedarer strikket af Luna garn😀


Indsend en kommentar