Om Yarniverse


Valget er dit

Yarniverse er en online garnbutik, hvor du kan bevæge dig frit, tage dine egne beslutninger og gøre, hvad du vil. Vi opfordrer til at give den gas med at ændre i opskrifter, vælge et alternativt garn eller prøve en ny teknik - og vi giver gerne råd med på vejen.

Alle går vi til strikkeprojekter forskelligt - måske finder du opskriften først og garn derefter, måske omvendt. Vi vil give dig værktøjer til at kunne træffe gode valg i strikkeprocessen. Følg med på instagram på @yarniversedk, hvor vi deler opslag netop om det.   

Yarniverses opskrifter er lavet sådan, at det er overskueligt at søge hjælp, men også hurtigt at læse opskriften. Vi vil altid gerne se, hvad I får ud af vores design, så del endelig dine oplevelser med hashtagget #yarniversedk.

kontakt.yarniverse@gmail.com
+45 28 29 54 25

Bag Yarniverse

Bag Yarniverse står vi to garngale piger: Malene og Cecilie. Begge elsker vi at finde nye spændende garntyper, dykke ned i teknikker og diskutere opskrifter. Både garn og strik betragtes for os som en livsstil, hvor kvalitet og nysgerrighed er fundamentet for Yarniverse.

Malene

 

Cecilie